Skip to content

AMEL - E. Z
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-02-13 11:58:42
JSON

NIPT: L71421032N
Administrator: Zerina Gjika
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakice konfeksione te ndryshme, veshmbathje, veshje sportive etj. Tregti me pakice detergjente dhe materiale pastrimi, kancelari, artikuj elektrike, materiale ndertimi dhe artikuj te ndryshem industriale. Materiale te buta, veshje spitalore, uniforma sherbimi si: Uniforma policie dhe paisjet e saj, uniforma zjarrefikse dhe paisjet per te, kepuce profesionale te sherbimeve speciale dhe te gjitha llojet e tyre. Paisje mborjtese dhe sigurise ne pune.
Emërtime të tjera Tregtare: AMEL - E.Z
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20/02/2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Lagjja Mezez, rruga " Sokrat Miho ", zona e Astirit, godine 9 - kateshe, ap 6/6

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.10.2021
Statuti i shoqerise
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 13.02.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 1 094 153,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 234 125,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 200 741,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 104 738,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 100 664,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:8 365 967,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:4 157 680,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:5 721 170,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:8 281 600,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:6 355 755,00
Punuar Nga : L.Kanani / P.Nikolli