Skip to content

ENOLIO Zotëruese e një konçesioni Më shumë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-06-03 11:20:53
JSON

NIPT: L71801007N
Administrator: Endrit Shabani
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimi i energjise duke perdorur energjine e gjelber si uje, burimet termike, burimet e eres, biogazit dhe fotovoltaike. Ndertim dhe projektim hidrocentralesh studime te fizibilitetit, planit te bizneseve. Planifikimin, ndertimin, operimin, menaxhimin dhe financimin e furnizimit te decentralizuar te energjise.
Emërtime të tjera Tregtare: ENOLIO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 30/05/2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri e Kontrolluar nga ky Subjekt: BUSHTRICA HYDROPOWER nje shoqeri koncesionare me pergjegjësi te kufizuar, e themeluar me date 08.09.2017 sipas ligjeve te Republikes se Shqiperise, me numer identifikimi biznesi NIPT L72120013S , me adrese Tirane, Njesia Administrative Nr.1, Rruga Niko Avrami, Pasuria Nr.7/434+2-N, ZK 8120, me administrator Alush Hoxha. Ortaket e shoqerise jane : shoqeria XH-S-ENERGJI me 70% te kapitalit dhe shoqeria ENOLIO me 30% te kapitalit. (Sipas te dhenave te QKB deri me date 01.06.2022)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Administrative Nr.1, Rruga Niko Avrami, Pasuria Nr.7/434+2-N, ZK 8120

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 01.06.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja