Skip to content

ALTO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-06 11:09:49
JSON

NIPT: L72308027D
Administrator: Adrian Totokoçi
Objekti i Veprimtarisë: Shit-blerje automjetesh import-eksport. Ngritje dhe funksionim servise për riparime të pjesshme dhe totale të automjeteve. Dhënie me qera të automjeteve.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02/11/2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 23 730 000,00
Numri i pjesëve: 2
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: SIGAL BUSINESS CENTER, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 18.09.2013 dhe që funksionon sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT L32202049T, me adresë në Tiranë, Qendra e Biznesit SIGAL BUSINESS CENTER, me administrator Avni Ponari (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 06.12.2021)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VII.3.B.2 - Shitblerja e mjeteve rrugore me motor dhe/ose e rimorkiove te reja ose te perdorura
VII.3.B.3 - Tregtimi i pjesëve të këmbimit të mjeteve rrugore me motor dhe/ose të rimorkiove
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Kashar, Autostrada Tiranë - Durrës Km 5, Rruga Monun Nr. 58, 1051

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 06.12.2021
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenime per Pasqyrat financiare 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 19 860 232,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 10 580 195,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -1 644 903,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:245 655 840,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:161 729 954,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:68 220 082,00
Punuar Nga : A.Lala