Skip to content

Illyrian Guard
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-04-11 12:30:39
JSON

NIPT: L91619024U
Administrator: Anduel Xhindi;

Drejtues Teknik: Qamil Abedin, Aleksander Pinderi, Gjovalin Dedaj, Devis Gurra
Objekti i Veprimtarisë: Fushen e rendit dhe sigurise publike. Teknologjise se Informacionit. Zhvillimit, prodhimit, mirembajtjes dhe operimit te sistemeve teknologjike te monitorimit te rendit dhe sigurise publike. Shoqeria kryen aktivitet me qellim ofrimin e sherbimit me kushte me te mira dhe kosto me te favorshme se tregu, per Ministrine e Brendshme dhe institucionet apo agjencite ne varesi te saj. Shoqeria kryen aktivitete te tjera tregtare me qellim gjenerimin e fitimeve. Nënkategoria 1.3.A, Sigurimi fizik i objekteve shtetërore e private, i personave, si dhe veprimtarive socialkulturore, sportive, fetare e politike i cili ushtrohet ne të gjithë territorin e vendit. Nenkategoria 1.3.B, Sigurimi dhe shoqërimi i vierave monetare e sendeve të çmuara gjate transportit”, i cili ushtrohet ne të gjithe territorin e vendit. Ofrim të shërbimit kontroll, aktivizim dhe check-in bilete.Krijimi i Qendres se Trajnimeve.
Emërtime të tjera Tregtare: IG Sh.A
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 12/04/2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000 000,00
Numri i pjesëve: 10 000
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Muhamet Rrumbullaku, Zenel Hyka, Jonida Gaba,
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.3.A - Sigurimi fizik i objekteve shtetërore e private, i personave, si dhe veprimtarive social-kulturore, sportive, fetare e politike
I.3.B - Sigurimi dhe shoqërimi i vlerave monetare e sendeve të çmuara gjatë transportit
Ndryshime
Shënime: I. Me date 06.05.2019, u emerua drejtuesi teknik i shoqerise Admir Dine.

II. Me date 27.02.2020, me kerkese te administratorit te shoqerise, largohet drejtuesi teknik i shoqerise Admir Dine dhe emerohet ne vend te tij Nezir Marku.

III. Me date 11.09.2020, u largua drejtuesi teknik i shoqerise Nezir Marku dhe emerohen ne vend te tij Admir Dine; Aleksander Pinderi.

IV. Me date 01.04.2021, me urdher, largohet drejtuesi teknik i shoqerise Admir Dine dhe emerohet ne vend te tij Qamil Abedin.

V, Me datë 16.05.2023, me vendim të asamblesë së përgjithshme, u emëruan drejtuesit teknik Gjovalin Dedaj dhe Devis Gurra.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Ibrahim Rugova, Ish Garda e Republikës ( Ish Reparti 448)

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 05.02.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 20.04.2023
Statuti i ri i Shoqerise
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 11.04.2024
Dokumenta Financiare: Pasqyra Finaciare 2019
Pasqyra Financiare 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 341 848 836,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 20 663 255,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 9 963 267,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 9 367 942,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:2 197 835 991,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:1 722 759 173,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:1 027 967 638,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:114 269 280,00
Punuar Nga : A.Lala/ A.B/ A. Baja / P. Nikolli