Skip to content

Albcan Albania
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-08-03 08:25:29
JSON

NIPT: L91723025F
Administrator: Skerdi Oseku
Objekti i Veprimtarisë: Konsulencë në fushën financiare, tregtare, të marketingut, të PR, teknike dhe industrial. Përgatitjen e studimeve, projekteve, platformave të menaxhimit, gjetjen e burimeve të financimit për nxitjen dhe investimin e kapitaleve në Shqipëri. Për realizimin e qëllimit të mësipërm shoqëria ka të drejtë: t'ju besoje të tretëve pjesë të shërbimeve ose produkteve të saj; të përfundojë kontrata agjensie me ose pa përfaqësim me qëllim që të promovojë për llogari të palës tjetër ose të promovohet nga pala tjetër për llogari të saj. aktivitetet dhe prodhimet e mësipërme. duke përfshire të gjitha aktivitetet e ndërmjetësimit në çfarëdo fushe; të operoje si në territorin nacional dhe jashtë dhe të përfundojë operacione importi dhe eksporti: Shoqëria mundet gjithashtu të realizojë të gjitha operacionet financiare, industriale, tregtare, mobiliare dhe imobiliare që do të konsiderohen nga organi administrativ të nevojshme ose të dobishme për arritjen e objektivit të shoqërisë, këtu përfshihen dhënia dhe marrja e huave, lëshimi i fidejusioneve dhe garancive të tjera reale ose personale si në favor dhe për llogari të të tretëve. edhe me titull të garantuar.
Emërtime të tjera Tregtare: Albcan Albania
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 23/05/2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 2
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: I. OTIG, shoqeri me pergjegjesi te kufizuar, me NIPT L62004028E e themeluar me 01/08/2016 ne Tirane, Farke, Lunder, Rruga e Vilave, Rrotullimi pas Teg, me administratore Odeta Meksi dhe ortak te vetem Skerdi Oseku. (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 03.08.2022).

II. Albcan - Holding & Consulting, shoqeri me pergjegjesi te kufizuar, me NIPT K91826003P e themeluar me 24.06.2009 ne Tirane, Njesia bashkiake nr 2, bulevardi Deshmoret e Kombit, hotel Rogner, kati 1, zyra 12, me administrator Gerti Gjoka dhe ortak te vetem Walter Sturzer. Statusi i Shoqerise aktualisht i pezulluar. (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 03.08.2022).

Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "Enriko Telini", Godina Neza

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 03.08.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja