Skip to content

OTIG
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-09-20 06:27:42
JSON

NIPT: L62004028E
Administrator: Odeta Meksi
Objekti i Veprimtarisë: Pjesëmarrje në shoqëri, si dhe në borde drejtuese të shoqërive. Menaxhim i shoqërive tregtare. Veprimtari të blerjes, shitjes dhe qiradhënies, të pasurive të luajtshme dhe të paluajtshme. Konsulencë në menaxhim dhe administrim biznesi. Rekrutim dhe menaxhim i burimeve njerëzore etj. Konsulencë Juridike dhe përfaqësim në insutucione shtetërore në fushën civile, penale, tregtare dhe administrative. Konsulencë Financiare, kontabiliteti, auditimi si dhe tatimore. Shërbime dhe zhvillime të programeve të teknologjisë informative. Implementim dhe auditim të sistemit të menaxhimit e cilësisë tek shoqëritë tregtare. Kërkime tregu. Konsulence dhe shërbime prokurimi. Veprime kreditimi ose huamarrje sipas kushteve dhe interesave, operacione të ndryshme komisionere. Veprimtari dhe shërbime të ndryshme të ndryshme publiciteti, reklamimi dhe promocioni. Transport mallrash për vete dhe për të tretë.
Emërtime të tjera Tregtare: OTIG
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 01/08/2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri e Kontrolluar nga ky Subjekt: I. Tema TV, shoqeri me pergjegjesi te kufizuar, me NIPT L42404004O e themeluar me 26/11/2014 ne Tirane, Farke, Lunder, Rr.Lundër, Kodra e Derhemëve, nr.2, me administrator Endri Meksi dhe ortak te vetem shoqeria OTIG. Sipas te dhenave te QKB deri me date 03.08.2022

II. Albcan Albania, shoqeri me pergjegjesi te kufizuar, me NIPT L91723025F e themeluar me 23/05/2019 ne Tirane, E Rruga "Enriko Telini", Godina Neza, me administrator Skerdi Oseku. Ortak te shoqerise jane : shoqeria OTIG dhe shoqeria Albcan - Holding & Consulting me 50% te kapitalit secili . Sipas te dhenave te QKB deri me date 03.08.2022
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Farke, Lunder, Rruga e Vilave, Rrotullimi pas Teg.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 03.08.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja