Skip to content

VISCONS GROUP (Ish MARIO KONSTRUKSION 2019)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-16 10:32:17
JSON

NIPT: L96513208E
Administrator: Marjo Hoxhaj
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtim rrugësh, ujësjellësash, kanalizime, rikonstruksione të ndryshme, ndërtime civile, ekonomike, industrial dhe turistike, vepra hidroteknike etj. Prodhim e tregtim të materialeve të ndërtimit, inerte, rere, mermer etj. Tregtim makinerie e pjesë këmbimi për llojet e ndryshme të makinerive. Tregtim të artikujve të ndryshëm me pakicë e shumicë, industrial dhe ushqimore, bujqësore, blegtorale, lëngjeve të frutave, pijeve alkoolike, ujit si dhe import eksportin e tyre. Import-eksport të artikujve të ndryshëm, tregti me shumicë e pakicë të artikujve të ndryshëm. Kryerjen e aktivitetit në fushën imobiliare, dhënie me qira si dhe shitje të pasurive të luajtshme dhe të paluajtshme për individë, persona fizike dhe juridike. Kancelari dhe shërbime financiare.
Emërtime të tjera Tregtare: VISCONS GROUP
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12/03/2019
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 200 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë, Lagjja 28 Nëntori, Pallati Invest, kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 16.11.2021
Statuti i shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 2 239 087,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:4 512 893,00
Punuar Nga : A.Lala