Skip to content

BORIS 2019
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-28 14:42:25
JSON

NIPT: L96611004A
Administrator: Saime Kolçe
Objekti i Veprimtarisë: Import-Eksport artikuj të ndryshëm, tregtim artikuj të ndryshëm, ushqimore, industrial, elektrik, hidraulik, materiale pastrimi dhe artikuj të konsumit të përditshëm e me gjerë. Punime të ndryshme ndërtimore. Gjelbërim. Lubrifikant dhe vajra të ndryshëm. Artikuj kancelarie, tonera, letra. Servis dhe pjesë automjetesh e makinash të ndryshme. Pajisje për ngrohje dhe ndriçim. Tregtim bojrash të ndryshme. Organizim Eventesh. Pastrim i zonave urbane dhe rurale, pastrim dhe mirëmbajtje e pyje dhe kullotave. Tregtim i pesticideve dhe dizifektnateve të ndryshëm. Përpunim druri, metali dhe plastike. Shërbime veterinare dhe bujqësore. Shërbime kompjuterike. Tregim enësh dhe veshmbathje të ndryshme. Blerje dru zjarri shtypshkrime. Tregtim vegla pune të ndryshme. Evadim mbetjesh të rrezikshme dhe mbeturinash. Tabela për reklama e njoftime. Riparme kaldaje, fiske zjarri, panele diellore, pajsije kondicionimi, aparatura mjekësore dhe elektroshtëpiake. Organizimi i aktiviteteve sociale, kulturore dhe turistike. Shërbime hoteli, restorani dhe bari. Kofeksione, materiale të buta dhe elektronike. Tregtim librash dhe botimesh të ndryshme. Dekor dhe riparime varrezash. Pastrim I ambienteve te brendshme e te jashtme.Blerje allci,balte,blerje gaz dhe karburante te ndryshme.Vendosje sisteme alarmi dhe sisteme te ndryshme elektronike.sherbime juridike,imobiliare,interneti,dizifektimi,projektimi,dizenjimi,teknologjike dhe perkthime,siguracione te objekteve,makinave dhe te jetes e shendeti,sherbime transporti mallrash dhe udhetaresh,ushqim catering,punime elektrike,hidraulike dhe mirembajtje godinash civile.
Emërtime të tjera Tregtare: BORIS 2019
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10/04/2019
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 500 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkodër, Bushat, KOSMAC Fshati Kosmac, Njësia Administrative Bushat, godinë 1-katëshe, banesë private me nr.29, zona kadastrale 2236, nr.pasurie 812/7

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 28.01.2022
Akti i themelimit
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 92 883,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:5 969 503,00
Punuar Nga : A.Lala