Skip to content

Engineering Consulting Group (ish Engineering Counsulting Group)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-02-28 11:12:20
JSON

NIPT: M01308013C
Administrator: Ermir Çupi
Objekti i Veprimtarisë: Projektim, mbikqyrje dhe kolaudim i punimeve të ndërtimit. Studime në fushën e planifikimit urban. Shërbime ekspertize, lidhur me vlerësimin e ndikimit në mjedis. Shërbime konsulence, marketingu dhe vlerësim të të pasurive të paluajtshme. Import – Eksport të produkteve, pajisjeve dhe makinerive që kanë lidhje me objektine veprimtarisë. Tregtimi me shumice dhe pakice i aditiveve per beton dhe cimento, aditive per tunelet, perzierjet per mbrojtje nga drita, dyshemete industriale dhe sportive, materialet zjarrefikse, adezivet e ndertimit, perzierjet per nivelim, produkte per ndertim, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: Engineering Consulting Group (ish Engineering Counsulting Group)
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07/01/2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 500 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga “Arkitekt Kasemi”, pallati nr.22, kati I–rë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 29.03.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Kontrate Shitje Kuotash date 18.05.2020
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 06.05.2023
Kontrate Shitje Kuotash date 25.01.2023
Kontrate Shitje Kuotash date 01.03.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 27.02.2024
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2020
Pasqyrat financiare 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 240 029,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 1 303 380,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 991 057,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 5 019 889,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:6 549 755,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:21 383 570,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:7 231 539,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:10 043 378,00
Punuar Nga : A.Baja / P. Nikolli