Skip to content

TIMAC
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-26 06:51:10
JSON

NIPT: M01706003U
Administrator: Arjeta Puca
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim, konvertim dhe montim i konstruksioneve metalike e plastike te mjeteve te ndryshme, si zjarrfikese, autoambulance, cisterna uji, fshirese rrugesh, kamion per pastrim, autoblindues, makine per mirembajtje dimerore, kripehedhese, makine per kanalizlme e ujera te zeza dhe mjete te tjera te ngjashme. Shitje dhe blerje te makinerive dhe pajisjeve hidraulike, pneumatike, mjekesore. Te ofroje sherbime keshilluese per bizneset dhe te zbatoje projekte zhvillimore per subjektet private, institucionet qeveritare dhe institucionet financiare brenda dhe jashte Shqiperise. Gjithashtu shoqeria do te kryeje dhe cdo aktivitet tjeter te lejuar nga legjislacioni apo aktivitete ndihmese te veprimtarive si me siper.
Emërtime të tjera Tregtare: TIMAC
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05.05.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kashar, "Tirana Industrial Park", Nr. 37, Rruga Egnatia

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 26.10.2021
Statuti i Shoqerise
Kontrate e Shitjes se Kuotave date 11.09.2020
Kontrate e Shitjes se Kuotave date 24.06.2021
Kontrate e Shitjes se Kuotave date 13.10.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 34 764 085,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:115 396 525,00
Punuar Nga : L.Kanani