Skip to content

4 KPPF
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-29 09:00:49
JSON

NIPT: M01715004E
Administrator: Fatri Petku
Objekti i Veprimtarisë: Projektim, mbikqyrje dhe kolaudim ne fushen e ndertimeve dhe vleresim te pasurive te paluajtshme, Sherbime te planifikimit urban, Sherbime konsulence per studim - projektime, supervision punimesh, kolaudime dhe ndertime ne infrastrukturen rrugore, aero-portuale dhe ndertime civile dhe industrial, ndertime detare, autostrada, ura, mbikalime, hekurudha, linja tramvaj, ujesjellesa, kanalizime. Plane te detajuara Vendore, projektim arkitekturor per objekte banimi- objekte industrial objekte turistike, objekte sportive, qendra tregtare, objekte social kulturore, objekte kulti, arsimore, projektim interior, peisazhi, sistemim siperfaqje te gjelberta, lulishte parqe. Auditim ne fushen e energjise/shoqeri e sherbimeve energjitike. Ushtrim veprimtarie per shitje dhe blerje materiale pastrimi dhe dizefektimi per perdorim ne ambjente te jashtme dhe te brendshme. Shitjeblerje me shumice dhe pakice te pjeseve te kembimit per autovetura dhe automjete te gjitha llojeve dhe tipeve te ndryshme duke perfshire ketu autovetura dhe makina te çdo lloji dhe tonazhi. Sherbime transport i mallrave brenda vendit. Shitje -blerje me pakice dhe shumice te pajisjeve elektronike IT.
Emërtime të tjera Tregtare: 4 KPPF
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13/05/2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Mihal Duri, Pallati Nr 59, Kati Perdhe, Hyrja Nr 4

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 29.01.2022
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Punuar Nga : L.Kanani