Skip to content

Nenna Group (ish "Bioofficina"; ish "L Officina")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-10-17 10:07:05
JSON

NIPT: M02108502N
Administrator: Arjodita Rraboshta
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimin e produkteve kozmetike , Paketimin , Tregtimin e Produkteve Kozmetike , Prodhimi i vajrave esenciale .Prodhimin e produkteve kozmetike , vajrave esencial , produkteve te tjera per kujdesin e lekures . Blerje shitje me shumice e pakice te produkteve kozmetike,pajisje parukerie.Tregtim me shumice dhe pakice e import-eksport te artikujvekozmetike dhe estetke .Me qëllim arritjen e objektit të saj, shoqëria me vendim të organit kompetent, mund të zotëroje në mënyre të drejtpërdrejte apo të tërthortë pjesëmarrje në shoqëri apo ndërmarrje të tjera, shqiptare apo të huaja, të cilat kanë objekt të njëjtë, të ngjashëm apo ndihmës me të. Pjesmarrja në shoqëri që për llojin e tyre nuk ofrojnë përgjegjësi të kufizuar, miratohet paraprakisht nga asambleja e ortakëve. Sherbime estetike, kozmetike, sherbime per thonjt.
Emërtime të tjera Tregtare: Nenna Beauty
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03/09/2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: VIGAN GROUP (ish "MIAIR"), shoqëri me përgjegjësi te kufizuar e se drejtës shqiptare, me NIPT L61426009D me seli qendrore ne Tirane, Njesia Bashkiake Nr.5, Rruga Medar Shtylla, Kompleksi Kika 1, Ndertesa nr.43 me nr.pasurie 8/386-N25, 8386-Nr. 26 dhe administrator Fatjona Boshnjaku. Ortak i vetem i shoqerise eshte Arsid Rraboshta. Sipas te dhenave te QKB deri me date 17.10.2022

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 19.08.2021, terhequr nga QKB date 17.10.2022, Pronaret perfitues te subjektit Nenna Group zoterues te 25% te kapitalit e me teper, eshte :

Arsid Rraboshta , shtetas shqiptar, i datelindjes 1983, pronar perfitues per 100% te kapitalit, pasi zoteron 100% te kapitalit te shoqerise meme VIGAN GROUP, ndersa shoqeria VIGAN GROUP zoteron 100% te kapitalit tek Nenna Group (ish "Bioofficina"; ish "L Officina"). Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 11.05.2021.
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake Nr.5, Rruga Medar Shtylla, Kompleksi Kika 1, Ndertesa nr.43. Kati 2

Adresa:
1. Tirane, Farke, Selite, Blloku i Vilave, Rruga "Rexhep Jella"

2. Tirane, Njesia Bashkiake Nr.5, Rruga Medar Shtylla, Kompleksi Kika 1, Ndertesa nr.43. Kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 09.09.2020
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 17.10.2022
Statuti i Shoqerise
Kontrate Shitje Kuotash date 20.04.2021
Kontrate Shitje Kuotash date 10.05.2021
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 17.10.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -184 111,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:9 284,00
Punuar Nga : L.Kanani/ A.Baja