Skip to content

FUTBOLL KLUB KLOSI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-04-12 07:45:07
JSON

NIPT: M18622901M
Administrator: Behar Hoxha
Objekti i Veprimtarisë: Organizimi I aktiviteteve sportive ne fushen e futbollit. Krijimi i ekipeve zinxhir per sportin e futbollit si dhe pjesmarrja ne garat sportive te organizuara nga Federata Shqipare e Futbollit. Futja ne tregun e lojtareve e per te blere lojtare sipas nevojave te ekipit. Aktivitete te tjera ne fushen e futbollit per interesa te shoqerise. Aderimi dhe regjistrimi si klub ne Federaten Shqiptare te Futbollit dhe ne te gjitha llojet e aktiviteteve te futbollit kombetare dhe nderkombetare. Shoqeria brenda kufijve te parashikuara nga legjislacioni ne fuqi do te kryeje çdo operacion tregtar dhe financiar qe lidhet drejtperdrejt ose terthorazi me objektin e saj.
Emërtime të tjera Tregtare: "FUTBOLL KLUB KLOSI"
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15/12/2021
Rrethi: Klos
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Klos, Bashkia Klos, Rruga Jaho Hoxha, Ndertesa nr.2, Hyrja nr.2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.03.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 13.04.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 12.04.2024
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Punuar Nga : A.Baja / P. Nikolli