Skip to content

Albanian Centre for Economic Research (ACER)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të faqes të kuvendit deri në datën: 2020-10-26 16:03:15
JSON

NIPT: ACER
Administrator: Zef Preci
Objekti i Veprimtarisë: ACER kërkon të promovojë reformën ekonomike në Shqipëri duke kryer kërkime të pavarura mbi çështjet social-ekonomike dhe duke ndihmuar në krijimin e një kornize adekuate institucionale për reformat themelore, duke inkurajuar debatin publik, duke advokuar politikën dhe vendimmarrësit e vendit dhe duke promovuar forcimin e sektori jo-qeveritar.
Forma ligjore: Organizata JoFitimprurëse
Viti i Themelimit: 1992
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Naim Hasa, Shkelzen Marku, Ilir Ciko, Anilda Bozdo, Luan Shahollari,
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: *Te dhenat jane marre nga faqja zyrtare e organizates: https://acer.org.al/
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Administrative nr. 5, Rruga Ismail Qemali. Ndertesa nr .1 Apt. 6 Administrative Unit N. 5, Kodi Postar 1019,

Faqja Web:
https://acer.org.al/

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala