Skip to content

QENDRA TREGTARE DHE E ZHVILLIMIT KULTUROR (Ish QENDRA TREGT DHE ZHVILL KULTUROR)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-09-30 09:38:46
JSON

NIPT: J61813036O
Administrator: Gianluca Degennaro; Vincenzo Pastoressa; Klidi Baboçi; Miranda Sauku
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari kulturore, që do të përmbajë kulturë të përgjithëshme, kulturë artistike, kohë të lirë dhe shërbime; veprimtari ekonomike, që do të përfshijë administrimin e restorenteve-bar, të parkimit dhe gjithçka tjetër të tillë të ngjashme, të këtij karakteri; veprimtari tregtare, që do të zhvillohet në dhënien me qera, me kohë të përcaktuar të lokaleve, me përdorim për zyra dhe veprimtari tregtare dhe dhënien me qera të lokaleve të destinuara për dyqane të artizanatit tradicional të Tiranës dhe të gjithë vendit, me mundësinë e veprimtarisë së import-eksportit të mallrave të ndryshme; veprimtari biznesi, si krijimi i qendrës administrative dhe të informacionit ekonomiko-tregtare, të ngjashëm, të këtij karakteri.
Emërtime të tjera Tregtare: QENDRA TREGTARE DHE E ZHVILLIMIT KULTUROR
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 17.12.1992
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali, Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 291 500 000,00
Numri i pjesëve: 291 500
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 4
Femër/Mashkull: 1 Femer & 3 Meshkuj
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë; Sheshi Skernderbeg.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ndryshimi i Kapitalit Themeltar
Ndryshimi i Administratorit & Anëtarëve
Ndryshimi i Aksionarit
Ndryshimi i Statutit (Objekti)
Ekstrakti Historik i Shoqërisë- Datë 30.09.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2007
Pasqyra Financiare 2011
Pasqyra Financiare 2012
Pasqyra Financiare 2013
Pasqyra Financiare 2014
Pasqyra Financiare 2015
Pasqyra Financiare 2016
Pasqyra Financiare 2017
Pasqyra Financiare 2018
Pasqyra Financiare 2019
Pasqyra Financiar 2019 (Shenimet Shpjeguese)
Pasqyra Financiare 2020
Pasqyra Financiare 2020 (Shenimet Shpjeguese)
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 27 161 222,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 26 027 729,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 25 568 206,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 23 593 980,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 19 410 436,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 16 620 489,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 26 251 731,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 20 229 461,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 28 810 066,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 36 442 668,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 31 487 093,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2007: 19 348 973,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2006: 11 407 988,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:97 085 075,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:97 185 180,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:116 731 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:82 182 761,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:79 110 063,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:80 545 245,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 94 492 732,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 106 393 590,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 109 837 954,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 110 916 957,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 94 068 807,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2007: 66 209 853,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2006: 55 276 566,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.B