Skip to content

KADIU
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-07-18 09:31:46
JSON

NIPT: J61817045K
Administrator: Doriget Hysa
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport te pjeseve te kembimit,tregeti me shumice e pakice te mallrave te ndryshem industriale,pjese kembimi,paisje elektro shtepiake,servis per riparime automjeteve te te gjitha llojeve dhe te tipeve te ndryshme ,duke perfshire autovetura dhe makina te cdo tonazhi,import eksport tregti me shumice e pakice te mallrave te ndryshem,ushqimore,vajra lubrifikante, elektrike, hidraulike, duralumin, pllaka te te gjitha llojeve,cigare,hoteleri,bar restorant,ne fushen e ndertimit,hoteleri turizem etjImport eksport dhe shitje me shumice dhe pakice te pjeseve te kembimit per autoveturat dhe automjetet e te gjitha 2 llojeve dhe tipeve te ndryshme duke perfshire ketu autovetura dhe makina te cdo lloji dhe tonazhi, Import eksport dhe shitje blerje me shumice dhe pakice te makinave dhe autoveturave te te gjitha llojeve e tonazheve.Dhenje me qira e automjeteve. Import-eksport dhe tregtim me shumice dhe pakice gomash te te gjitha llojeve. Import-eksport te aksesoreve te automjeteve te te gjitha llojeve dhe veshjeve te punes. Lavash per automjete.Magazinim i artikujve te ndryshem per shitje.
Emërtime të tjera Tregtare: KADIU
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 21/03/1995
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 152 848 262,00
Numri i pjesëve: 2 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Ardit Simoni, Endri Rumano, Engjell Kadiu
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane, Renault Kango me targe AA 539 FB
Tirane, Automjet me tip Renault Kangoo me targa AA 539 GO
Tirane, Furgon TR 7488 N Fier
Tirane, Kashar, Automjet Fiat Doblo me targe AB 656 DR
Tirane, Renault Kangoo me targe AA 154 FF
Tirane, Renault Kango me targe AA 540 FB
Tirane, Kashar, Automjet tip RENAULT KANGOO me targe AA 668 GM
Tirane, Kashar, Automjet Fiat Doblo me targe AB 740 DR
Tirane, Kashar, Automjet Fiat Doblo me targe AB 861 DR
Tirane, Automjet me targe AA 652 HJ
Tirane, Kashar, Automjet Dacia Dokker me targe AA 529 SD
Tirane, Automjet tip Volkswagen Caddy me targa AA 871 ZV
Tirane, Renault Kangoo AA 631 EM
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VIII.1.A - Tregëtimi me shumicë i naftës, gazit, nënprodukteve përfshirë ato bio si dhe lëndët djegëse
VII.3.B.1 - Autoriparimi i mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
VII.3.B.3 - Tregtimi i pjesëve të këmbimit të mjeteve rrugore me motor dhe/ose të rimorkiove
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Autostrada Tirane-Durres, Km.5, Mezez, Ndertese Private , Zona Kadastrale Nr.2679, Nr.Pasurie 19/25

Adresa:
Tirane, Rr. Aleksander Moisiu, Ndertesa Kompleksi Aida, Njesia Bashkiake Nr.4, ZK 8120, Nr. Pasurie 5/423
Lushnje, Lagjja Çlirimi, Bulevardi i Palmave, Dyqan, Kati 1 ne objektin me Nr.pasurie 2/95, Zona Kadastrale 8571
Tirane, Rruga Dritan Hoxha, mbrapa shoqerise TENDENCE 3A Sh.a.
Elbasan, Autostrada Elbasan
Tirane, Lagja Skenderbej, Ish Reparti Konfeksioneve, Nr. 42/74, Zona Kadastrale 8526
Shkoder, Lagjja Perash, Rruga Mehmet Pashe Plaku
Tirane, Njesia Bashkiake nr.7, Rruga e Kavajes, Nd.104, H.20
Tirane, AUTOSTRADE KM 5
Durres, Spitalle, Zona Kadastrale 8517 Nr. Pasurie 17/236, Ndertese 2 kateshe
Tirane, Rruga Dritan Hoxha, Nr pasurie 12/294, Zona Kadastrale 8310, kati 0
Tirane, BLLOKU GINTASH LAPRAKE OBJEKTI 8
Korce, Rruga Muzakajt 4
Vlore, Sarande, Lagjja nr.4, rruga Peshkatari, Porti i Peshkimit varka me emrin " Sotiria "
Fier, Lagjja Sheq i Vogel, Zona Kadastrale 8531, Nr Pasurie 13/184
Tirane, Rruga Dritan Hoxha, N.Pasurie 12/294, Zona Kadastrale 8310, Kati 0
Lezhe, Shengjin, ISHULL- LEZHE Nr. Pasurie 180/310, Zona Kadastrale 1987, me adrese Ishull Shengjin, Rruga nacionale Lezhe-Tirane
Berat, Rruga Antipatrea, Lagjja ''Dëshmorët e Kombit'', ish Kinoklubi, Zona Kadastrale 8501, Nr. Pasurisë 14/7, Berat
Vlore, Lagjja 24 Maji.
Tirane, Rr.Dritan Hoxha, Pallatet Gintas, nr. Pasuri 10/275, zona kadastrale 8310. Laprake
Korce, Pogradec, Lagjja nr. 1, Rruga e Drilonit, zona kadastrale 8581, pasuria nr. 6/529
Tirane, Bulevardi Zhan D'Ark, prane Ministrise se Puneve Jashtme
Kukes, Lagjja Nr. 2, zona kadastrale nr. 2315 dhe me nr. Pasurie 27/148-N9
Tirane, Kavaje, Rruga Josif Budo, Nr. Pasurie 4/354-N, në zonën Kadastrale 8551.
Tirane, ISH MISTO MANE

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 18.07.2021
Akti i themelimit
Vendimi i asamblese se zakonshme per zmadhimin e kapitalit date 01.03.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 78 190 745,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 63 237 840,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 67 100 737,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 41 688 224,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 33 278 205,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 28 058 369,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 32 318 817,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 11 903 173,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:1 677 078 450,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:1 426 783 137,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:1 314 946 068,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:1 061 346 098,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:902 087 645,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 789 753 629,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 364 648 003,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 248 944 507,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala