Skip to content

DUDA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-22 09:54:39
JSON

NIPT: J61825100L
Administrator: Besnik Dudaj
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimi i mallrave te ndryshem te konsumit te gjere, produkteve te gatshme, industrial, ushqimor, prodhime pylli, pije freskuese, restorant, operacione tregtare, komsioneri, transaksione te ndryshme import dhe eksporti.Hoteleri. Agjent/Agjensi udhetimi nderkombetar. Organizim grupesh turistike. Perfaqesi shitjesh dhe rezervimi udhetimesh online per Hotel Adriatik. Shkembime turistike nderkombetare me tarife komisioni. Organizime Eventesh te ndryshme si Konferenca, Bankete, Katering, Dasma. Organizime pritjesh dhe bankesh per Delegacione te huaja dhe shqiptare, institucione publike dhe private. Ofrim sherbimesh SPA, pishina, fitness dhe qender rekreacionesh. Guida, udhetime Brenda dhe jashte vendit. Shitje souveniresh, mallra, konsumi, veprash arti me pakice. Agjensi imobilare, Real estate, menaxhim dhe administrator te pronave private dhe pasurive te paluajtshme.
Emërtime të tjera Tregtare: DUDA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08/12/1993
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 771 672 561,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lagjja nr.13, Rruga Pavaresia, plazh, zona kadastrale 8518, nr pasurie 39/66, Durres

Adresa:
1.Durres, Lagjja Nr. 13, Rr. Pavaresia, Plazh Durres, Hotel Adriatik
2.Durres, Lagja nr. 13, Rr. Pavaresia, Plazh Durres, Hotel Adriatik kati 0
3.Durres, HOTEL ADRIATIKU (L. 3 PLAZHI)
4.Durres, Lagjja nr. 13, Rr. Pavaresia, Plazh Durres, Hotel Adriatik ( Parking )
5.Durres, Lagjja nr. 13, Rr. Pavaresia, Plazh Durres, Hotel Adriatik ( Kids Bar )

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 20.11.2021
Akt themelimi, date 8.12.1993
Vendimi i ortakve te shoqeirise, 14.11.2016
Kontrate shitje, date 30.05.2016
Kontrate shitje date 20.03.2017
Vendimi i ortakeve te shoqerise, , 14.06.2011
Vendimi i asamblese se Ortakeve, date 6.12.2018
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2006
Pasqyra financiare 2012
Pasqyra Financiare 2013
Paasqyra financiare 2014
Pasqyra financiare 2015
Pasqyra financiare 2016
Pasqyra FInanciare 2018
Pasqyra Financiare 2019
Paasqyra Financiare 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 21 822 133,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 4 249 692,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 4 063 374,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 4 210 962,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 889 633,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 4 045 032,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 241 828,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 3 697 398,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 6 090 497,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 2 412 077,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 4 239 408,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 3 693 165,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: 5 885 450,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2007: 3 012 573,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:38 948 753,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:116 324 086,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:113 145 620,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:76 945 694,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:64 966 175,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:68 009 858,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 54 608 316,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 55 706 560,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 77 274 414,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 83 390 522,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 79 128 265,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 78 262 626,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2008: 79 131 721,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2007: 76 825 995,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : I.Cara