Skip to content

BIOMETRIC ALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-03-08 08:04:41
JSON

NIPT: J61827062E
Administrator: Artur Kadareja
Objekti i Veprimtarisë: Import - eksport, tregtim me shumicë-pakicë e mallrave, materialeve dhe pajisjeve elektromjekësore, barnave, artikujve të ndryshëm industriale, etj. Veprimtari dhe shërbime të tjera të lejuara nga ligji.
Emërtime të tjera Tregtare: BIOMETRIC ALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12/08/1993
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia bashkiake nr 2, rruga Vllazen Huta, pallati Vila Park, shkalla 1, kati 6, ap 25

Adresa:
1. Tirane, Rruga "Myslym Keta", magazina e ish Rezervave te Shtetit, Tufine.

2. Tirane, Rruga "Vllazën Huta", pallati i ri, Vila Park, kati përdhe

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 17.06.2022
Statuti i shoqerise
Kontrate shitblerje kuotash 03.03.2008
Vendimi i ortakut te vetem per zvogelimin e kapitalit 13.11.2014
Vendimi i ortakut te vetem per rritjen e kapitalit 25.06.2009
Vendimi i ortakut te vetem per zvogelimin e kapitalit 10.05.2019
Vendim i ortakut te vetem per rritjen e kapitalit 06.07.2015
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyrat financiare 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 162 258 304,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 167 171 500,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 152 790 760,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 140 641 799,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 156 287 600,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 147 174 220,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 117 047 276,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 154 552 213,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:552 105 551,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:545 115 720,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:585 312 683,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:4 896 411 103,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:591 998 637,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 574 196 648,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 511 112 407,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 626 630 077,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja