Skip to content

ALBDESIGN
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-22 11:06:35
JSON

NIPT: J61904025D
Administrator: Kleant Lami
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim të shtypshkrimeve të ndryshme, printimet në formate të mëdha, përpunimi grafik dhe designit, stampime të ndryshme, reklamimeve si dhe menaxhimi e fushatave publicitare në Media dhe të tjera, duke përfshirë por duke mos u kufizuar në forma të tjera; si Outdoor advertising, billbording etj, përgatitjen dhe promovimin e materialeve promocionale; prodhimin e reklamave ndriçuese, tabelave reklamuese të llojeve të ndryshme, etj. Aktivitetet tregtare, duke përfshirë, por duke mos u kufizuar tek shitja si dhe shitja me shumicë e materialeve grafike dhe publicitare, shtypshkrimeve, botimeve të ndryshme si libra, revista, gazeta, etj, reklamave ndriçuese, tabelave, importi dhe eksporti i tyre. Dhënien apo marrjen me qira të produkteve dhe materialeve grafike dhe promocionale, pajisjeve të shtypshkrimeve, etj. Pjesëmarrjen dhe organizimin e ekspozitave, panaireve dhe/apo aktiviteteve të tjera të ngjashme. Aktivitetet dhe veprimtaritë e komisionit dhe agjensie si dhe konsulence në fushën e shtypshkrimeve, grafikëve, dizajnit dhe fushatave promocionale, përfaqësime dhe transaksione Çdo aktivitet tjetër, i lidhur në mënyrë të drejtpërdrejte apo që ka lidhje me aktivitetet e sipërpërmendura, i cili konsiderohet fitimprurës nga organet 2 administruese të shoqërisë. Aktivitet në fushën e Botimeve duke përfshirë por duke mos u kufizuar në botimet e librave, botimeve periodike (gazeta, revista etj). të kryeje aktivitete publikimi dhe reklamimi. Tregtime të shtypshkrime me karakter sekret. Aktivitet në fushën e biletimit elektronik, në transport, muze, kinema, teatër, stadiume, etj. Shitje, blerje e menaxhim i sistemeve dhe pajisjeve të biletimit elektronik, hardware e software. Aktivitet në fushën e teknologjisë se informacionit, menaxhim sistemesh të integruara, digjitalizim, krijim arkivash digjitale, etj. Krijim aplikacionesh, programesh dhe softwaresh të llojeve të ndryshme. Shitje, blerje e menaxhim i sistemeve të teknologjisë se informacionit, hardware e software (kompjutera, printera, servera, etj).
Emërtime të tjera Tregtare: ALBDESIGN
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 08.11.1994
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 25 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1 - Për ndikimin në mjedis
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
KASHAR Rruga Çerçiz Topulli Nr.17 - 1051

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 10 453 301,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 7 001 848,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 27 076 020,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 10 878 531,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 9 102 482,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:98 139 638,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:161 355 125,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 219 765 713,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016