Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Elvis Sula
Rezultate gjithsej: 3

Mbi 1000000 Fitim 2015

ALBDESIGN

J61904025D
(Tregtim të shtypshkrimeve të ndryshme, printimet në formate të mëdha, përpunimi grafik dhe designit, stampime të ndryshme, reklamimeve si dhe menaxhimi e fushatave publicitare në Media dhe të tjera, du)

Tiranë 7001848 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

ALBDESIGN PSP

L51819005Q
(a) Shtypshkrime te ndryshme, shtypshkrime me elemente sekret dhe karakter sigurie, prodhim te kutive te te gjitha llojeve, prodhim etiketa dhe bileta, printim pulla sigurie, printimet ne formate te medha dhe te)

Tiranë 9364609 ALL

VIBIA

M01509024F
(Palestër. Fitness. Kurse noti. Shërbime e trajtime estetike e relaksi. SPA, Wellness. Bar, restorant. Në përputhje me legjislacionin Shqiptar për përmbushjen e objektit të sipërmendur. Shoqëria mund: t)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni