Skip to content

UJESJELLES GJIROKASTER QYTET Sh.a 
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-08-07 08:12:08
JSON

NIPT: J62903737T
Administrator: Dashmir Sejdo
Objekti i Veprimtarisë: Furnizimi me ujë dhe mirëmbajtja kanalizimeve.
Emërtime të tjera Tregtare: UJESJELLES-KANALIZIME GJIROKASTER
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 02.07.2004
Rrethi: Gjirokastër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 128 000 000,00
Numri i pjesëve: 128 000
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Dashmir Sejdo; Bujar Reme
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Në datë datë 09.02.2015: Në bazë të Shkresës “Kthim përgjigje” të lëshuar nga Drejtoria e Rajonale Tatimore e Gjirokatrës me Nr.675/1Prot në datë 09.02.2015, shoqëria rezulton me status “Ç’regjistruar”.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Gjirokastër; Lagja "Pazar"; Ujësjellësi Gjirokastër.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Cregjistrimi i Shoqerise
Ndryshimi i Administratorit & Anëtarëve
Ndryshimi i Aksionarit
Ndryshimi i Formes Ligjore
Ndryshimi i Statutit (Objekti)
Ekstrakti Historik i Shoqërisë- Datë 07.08.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Shpenzime Buxhetore te Shoqerise 2014
Shpenzime Buxhetore te Shoqerise 2015-2019
Punuar Nga : A.B