Skip to content

B.I.C
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-04-07 08:42:48
JSON

NIPT: J71910003E
Administrator: Matteo Scalco; Adrian Dulaku
Objekti i Veprimtarisë: Ne fushen e import-eksportit te lendeve te para, prodhimeve te gatshme si direkt ashtu edhe nepermjet ndermjetesimit tregtar, ndertimit te objekteve te ndryshme sipas porosive te te treteve, kryerja e operacioneve tregtare dhe financiare duke perfshire dhe dhenien e garancive, bashkepunimi me persona fizike e juridike duke krijuar me te shoqeri tregtare te çdo firme qofte.
Emërtime të tjera Tregtare: B.I.C
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02/12/1993
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi, Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 1 000
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Meshkuj
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane QEMAL STAFA 188/1/

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 07.04.2023
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Ekstrakt Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 07.04.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : P. Nikolli