Skip to content

KAPLLANI-1
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-05 15:11:41
JSON

NIPT: J93512425Q
Administrator: Skënder Kapllanaj
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim tregtim mielli te artikujve bujqesore.shumice e pakice mallra te ndryshem.Hapje lokalesh etj.
Emërtime të tjera Tregtare: KAPLLANI-1
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26.12.1999
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 12 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Fier, Automjeti me targe AA 662 DN
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, L. KRYENGRITJA E FIERIT

Adresa:
Tirane, Kavaje, KOM KRYEVIDH KAVAJE

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 05.11.2021
Statuti i Shoqerise
Vendim per rritjen e kapitalit date 28.12.2005
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2008
Pasqyrat Financiare viti 2009
Pasqyrat Financiare viti 2010
Pasqyrat Financiare viti 2011
Pasqyrat Financiare viti 2013
Pasqyrat Financiare viti 2014
Pasqyrat Financiare viti 2015
Pasqyrat Financiare viti 2016
Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -2 928 828,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 96 767,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 207 665,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 354 303,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 108 159,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 112 305,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 291 863,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 412 406,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 499 922,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 190 753,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 1 663 033,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: 1 249 712,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:4 170 958,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:7 582 076,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:2 031 585,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:12 437 619,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:21 926 047,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:15 961 381,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 13 734 630,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 12 268 558,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 49 071 780,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 23 607 811,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 41 863 945,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2008: 39 915 734,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani