Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Skënder Kapllanaj
Rezultate gjithsej: 2

KAPLLANI-1

J93512425Q
(Prodhim tregtim mielli te artikujve bujqesore.shumice e pakice mallra te ndryshem.Hapje lokalesh etj.)

Fier 112305 ALL

GS KOFANI ITALIA

M02318503I
(Perpunim dhe tregtim lende drusore ( arkivole, dyer dritare, guzhina dhoma gjumi dhe punime te tjera te lendes drusore), prodhim dhe transportim i tyre import - eksport.)

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni