Skip to content

BEQIRI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-06-08 14:27:27
JSON

NIPT: J98624801V
Administrator: Neim Beqiraj
Objekti i Veprimtarisë: Projektime dhe zbatime ne fushen e ndertimit,godina e objekte civile e ekonomike,rruge -ura vepra arti.Prodhime materiale ndertimi,inerte,tulla,blloqe etj.Tregtim materialesh,paisje dhe makineri ndertimi import ekport.Punime ndertimi dhe rikonstruksioni ne hekurudhe, tregtim automjetesh etj. Prodhime asfaltbeton prodhime pusetash dhe tumbino me diametra te ndryshme etj. Transport i mbetjeve te ndryshme. Punime dhe furnizime materiale hekurudhore.
Emërtime të tjera Tregtare: BEQIRI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 24/10/1999
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.2.B - Veprimtaritë e tjera profesionale lidhur me ndikimin në mjedis
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lagjja 15 Tetori, rruga Todi Shkurta, pallati 10 katësh me nr-47/2, kati i dyte.

Adresa:
Fier, Portez, Fshati Portez, Fier me nr Pasurie 270/20, Zona Kadastrale nr 3031, vol.8, faqe 232.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 08.06.2022
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 3 309 061,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 2 847 614,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 4 153 114,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 6 837 242,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 6 601 802,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 8 233 395,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 7 389 148,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 4 323 502,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -297 886,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:72 066 662,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:91 879 408,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:64 846 689,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:98 207 371,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:85 001 231,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:88 574 214,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 99 645 752,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 57 499 024,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 20 248 954,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja