Skip to content

HAëAI - ALB - SHPK
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-06-30 15:01:12
JSON

NIPT: K01415501w
Administrator: Elsayed Metëally Abdelrahman
Objekti i Veprimtarisë: Import eksport mallrash te ndryshme te te gjitha llojeve, me shumice dhe pakice. Investime ne fusha te ndryshme, si ne ate te ndertimeve publike, te godinave te banimit, te infrastruktures, ne blerje e shitje trojesh, si ne aktivitete turistike, çelie restorantesh dhe hotelesh, kamping dhe fshatra turistike, axhensi turistike. Investime ne fushen e transportit, si ne transportin detar, automobilistik, ajror. Ndertimime civile, sociale ekonomike, si ne ndertim te godinave te banimit, ne infrastrukture, rikonstruksione godinash, ndertime rrugesh, ujesjellesa e kanalizime, sipermarrje per vendosje reklamash. Prodhim e tregtim te materialeve inerte
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20.01.1997
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 108 600,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Nën sekuestro
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: 27.07.2012 është vendosur sekuestro konservative ne kuotat e debitorit, shoqeria " Haëai - Alb" sh.p.k, si dhe mbi te drejtat qe rrjedhin nga zoterimi i ketyre kuotave duke ndaluar tjetersimin ose disponimin e tyre si dhe ushtrimin e te drejtave qe rrjedhin nga keto kuota; 07.06.2013 është hequr sekuestro konservative ndaj kuotave të shoqërisë "Haëai ALB SHPK";
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, sektori Iliria

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare