Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Elsayed Metwally Abdelrahman
Rezultate gjithsej: 1

HAWAI - ALB - SHPK

K01415501W
(Import eksport mallrash te ndryshme te te gjitha llojeve, me shumice dhe pakice. Investime ne fusha te ndryshme, si ne ate te ndertimeve publike, te godinave te banimit, te infrastruktures, ne blerje e shitje t)

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni