Skip to content

GLAVENICA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-04-23 08:26:52
JSON

NIPT: K01428002T
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë:
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit:
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: *Subjekti nuk ka te dhena ne QKB

Adresa dhe forma ligjore e shoqerise eshte marre sipas Buletinit Nr. 101 te Agjencise se Prokurimit Publik, datë 16 Nëntor 2020
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Bardhok Biba, Pallati Trema, Hyrja C, Kodi postar 116

Akte. Tjetërsim Kapitali: Mungese te dhenash ne QKB per shoqerine GLAVENICA me NIPT K01428002T, date 23.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala