Skip to content

Ujesjelles Kanalizime Fushe Arrez (Ish-Ujesjellesi Fushe Arrez)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-09-25 08:21:17
JSON

NIPT: K19629304M
Administrator: Anduel Gjinaj
Objekti i Veprimtarisë: Shërbimi i furnizimit me ujë të pijshëm i konsumatoreve dhe shitja e tij. Mirëmbajtja e sistemit/sistemeve të furnizimit me ujë të pijshëm. Prodhimi dhe/ose blerja e ujit për plotësimin e kërkesës së konsumatorëve. Shërbimi i grumbullimit, largimit dhe trajtimit të ujërave të ndotura. Mirëmbajtja e sistemeve të ujërave të ndotura, si dhe të impianteve të pastrimit të tyre.
Emërtime të tjera Tregtare: UJESJELLES KANALIZIME FUSHE ARREZ
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 28.09.2001
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 122 100 000,00
Numri i pjesëve: 122 100
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Lavdrim Bruka; Anduel Gjinaj (Kryetar); Elinorilda Xhauri
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fushë Arrëz; Sheshi "Qendër Qytetit"; Rruga Kryesore Auto; Kati Parë i Zyrave të Bashkisë Fushë-Arrëz.

Faqja Web:
https://www.shuk.al/fushe-arrez

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ndryshimi i Administratorit & Anëtarëve
Ndryshimi i Aksionarit
Ndryshimi i Kapitalit Themeltar
Ndryshimi i Statutit (Objekti)
Ndryshimi i Formes Ligjore
Ekstrakti Historik i Shoqërisë- Datë 25.09.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2008
Pasqyra Financiare 2009
Pasqyra Financiare 2010
Pasqyra Financiare 2011
Pasqyra Financiare 2012
Pasqyra Financiare 2013
Pasqyra Financiare 2014
Pasqyra Financiare 2017
Pasqyra Financiare 2018
Pasqyra Financiare 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Shpenzime Buxhetore te Shoqerise 2012-2013
Shpenzime Buxhetore te Shoqerise 2014
Shpenzime Buxhetore te Shoqerise 2015-2019
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -762 588,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -170 335,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -1 478 391,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -9 859 003,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -9 271 207,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -8 972 769,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -12 730 437,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: -9 644 904,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: -9 645 941,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: -9 644 904,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: -9 644 904,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2007: -13 387 578,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:4 569 290,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:9 719 513,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:7 123 326,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:2 849 337,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 3 603 727,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 4 020 227,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 3 711 375,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 3 855 433,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.B