Skip to content

MANXHAKU
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-09 10:55:10
JSON

NIPT: K21428005W
Administrator: Ali Maxhaku
Objekti i Veprimtarisë: Shfrytezim, mbareshtrim dhe permiresim te pyjeve.Importeksport,tregtimin e artikujve te ndryshem.Tregtim dhe perpunim te drurit,tregtim te artikujve industriale,ushqimore,tregtim automjetesh te cdo lloji,marke e tonazhi, si dhe pjese kembimi per to.Tregtim karburantesh me pakice,vajra lubrifikante,lende djegese te cdo lloji.Servis automjetesh, punime duralumini e tregtimi i tyre etj.
Emërtime të tjera Tregtare: MANXHAKU
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 29.01.2002
Rrethi: Kamez
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.7.A - Shërbime të ekspertizës dhe/ose profesionale lidhur me pyje dhe/ose kullota
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Paskuqan, BABRRU QENDER, Babrru, Lagjja Qender, rruga kryesore, ndertesa 1

Adresa:
Tirane, Dajt, LINZE, Fshati Tufine, rruga Myslym Keta, Objekt godine banimi dhe sherbimi 5kt+papafingo+1kt nen toke

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 09.11.2021
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2007
Pasqyrat Financiare viti 2009
Pasqyrat Financiare viti 2013
Pasqyrat Financiare viti 2014
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2015
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2016
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyrat Financiare viti 2019
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 332 055,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 5 583 026,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 122 709,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 872 170,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 471 215,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -28 290,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: -1 786 492,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:15 906 249,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:8 201 577,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:13 254 980,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:12 769 046,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:28 305 621,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 1 750 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 2 909 409,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 1 856 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2007: 893 475,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : L.Kanani