Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ali Maxhaku
Rezultate gjithsej: 1

MANXHAKU

K21428005W
(Shfrytezim, mbareshtrim dhe permiresim te pyjeve.Importeksport,tregtimin e artikujve te ndryshem.Tregtim dhe perpunim te drurit,tregtim te artikujve industriale,ushqimore,tregtim automjetesh te cdo lloji,marke )

Kamez 471215 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni