Skip to content

THEOMIL ERXHINI

JSON

NIPT: K23325401A
Administrator: Eltion Boriçi
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport dhe tregtim me shumicë dhe pakicë të mallrave të ndryshëm industriale. Transport i mallrave të mësipërme me majtët e veta, si për vetë dhe për llogari të të tjerëve. Bashkëngjitje dhe lidhje për prodhim dyer e panelesh.
Emërtime të tjera Tregtare: Theomil Erxhini
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10.09.2002
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
FIER 15 TETORI

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -65 576,00