Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Eltion Boriçi
Rezultate gjithsej: 1

THEOMIL ERXHINI

K23325401A
(Import eksport dhe tregetim me shumice e pakice te mallrave te ndyshem industriale.Transport i mallrave te mesiperme me mjtet e veta si per vete dhe per llogari te te tjereve.Bashkengjitje e lidhje per prodhim )

Fier ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni