Skip to content

FAMSH-ALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-10 11:55:00
JSON

NIPT: K32410003L
Administrator: Hysen Belba
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime ndertimi e tregeti te materialeve te ndryshme industriale, ushqimore etj Import dhe eksport dhe perpunim aktiv i lendeve te para dhe gjysme produkteve. Prodhim, perpunim e sherbime ne fushen e industrise ushqimore, materialeve te ndertimit, te industrise, artizanatit, farmaceutike, artistike, bujqesore, blegtorale etj Veprime e operacione te tjera finaciare, juridike, tregtare e civile qe i sherbejne objektit te shenuar me lart dhe ne funksion te zhvillimit te shoqerise. Tregti te pajisjeve, makinerive te punes te mjeteve te transportit te te gjitha tonazheve. Prodhim tregetim dru zjarri.Tregtim nafte, vajra me shumice e pakice. Sherbime per mirembajtjen e sistemit te ngrohjes.
Emërtime të tjera Tregtare: FAMSH - ALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 19/06/2000
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 200 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: I.Sipas Vendimit te Asamblese se Pergjithshme date 25.11.2019, eshte ndryshuar statusi i shoqërisë nga aktiv ne te pezulluar.

II. Sipas Vendimit te Asamblese se Pergjithshme date 09.11.2020, eshte ndryshuar statusi i shoqërisë nga i pezulluar ne aktiv.

III. Sipas Vendimit te Asamblese se Pergjithshme date 20.12.2020, eshte ndryshuar statusi i shoqërisë nga aktiv ne te pezulluar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, PEZE

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 10.12.2021
Statuti i Shoqerise
Kontrate e Shitjes se Kuotave date 16.05.2017
Kontrate e Shitjes se Kuotave date 14.11.2017
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2010
Pasqyrat Financiare viti 2011
Pasqyrat Financiare viti 2012
Pasqyrat Financiare viti 2013
Pasqyrat Financiare viti 2014
Pasqyrat Financiare viti 2015
Pasqyrat Financiare viti 2016
Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -38 362 400,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -1 663 381,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -526 280,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -499 036,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -221 301,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 306 754,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 741 035,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 933 336,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 2 031 860,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 1 931 421,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 1 223 237,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:323 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:391 009,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:854 670,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:304 820,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:3 127 237,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:4 197 252,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 5 925 684,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 7 789 716,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 11 413 914,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 10 800 894,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 9 930 820,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani