Skip to content

ONUFRI TV (ish "ONUFRI TV 1")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-19 14:28:42
JSON

NIPT: K32515109B
Administrator: Emiljano Dollani
Objekti i Veprimtarisë: Prodhime,trasmetim dhe ritrasmetim te programeve me karakter informativ,edukativ,,kulturor,artistik,argetues e reklamues.
Emërtime të tjera Tregtare: ONUFRI TV
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 10/12/1998
Rrethi: Berat
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 13 000 000,00
Numri i pjesëve: 13 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Adriatik Hasanbashaj; Haxhi Hysenaj; Lonik Çuedari
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me datë 09.06.2017, me kërkesë të administratorit të shoqërisë, u vendos Pushimi i Perkohshem i Aktivitetit pa afat nga data 09.06.2017. Statusi i shoqërisë ishte "Aktiv" u be "Pezulluar".
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Berat, Lagjja " Kushtrim ", rruga " Antipatrea ", godine tre kateshe nr.22, zona kadastrale nr.8503, me numer pasurie 7/80

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 15.08.2022
Statuti dhe Akt themelimi i Shoqerise
Vendim i Asamblesë së Aksionerëve, transferim Aksionesh datë 24.01.1999
Kontratë Shitje datë 09.03.1999
Kontratë Shitje datë 02.03.2004
Kontratë Shitje datë 08.11.2004
Kontratë Shitje datë 07.09.2005
Kontratë Shitje datë 22.01.2009
Kontratë Shitblerje Kapitali datë 08.11.2011
Kontratë Shitje Kuotash datë 16.08.2013
Vendim i Asamblesë së Jashtëzakonshme, Zmadhim Kapitali datë 07.09.2005
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : A.Baja / P. Nikolli