Skip to content

EVIS CARA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-28 08:10:07
JSON

NIPT: K38708310A
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim te artikujve te ndryshem kryesisht kancelari dhe artikuj shkollore, detergjente, hidrosanitare, elektrike dhe elektronike, bojra per printera, etj. Sherbime te mirmbajtjesse objekteve civile.Prodhim dhe tregtim fidanesh, Servis kompjuterash dhe fotokopje, Shtypshkrime, Organizime festash dhe evenimentesh. Ndertime civile, industriale, bujqesore. Ndertim rrugesh, ndertim urash dhe vepra arti. Tregtim materiale ndertimi. Tregtim vajrash lubrifikante. Tregtim pjese kembimi. Tregtim mallrash ushqimore. Tregtim gomash. Sherbime pastrimi. Sherbime dezinfektimi te ambjenteve publike dhe private .Shitje shkumesi.Shitje mjete mesimore dhe didaktike
Emërtime të tjera Tregtare: EVIS CARA
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 24.04.1996
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Pukë Rruga "Halil Qel Terbuni" Blloku Nr 2, Ndertese 4-katëshe, Kati 1, ne Qender te Qytetit.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 28.12.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : I.Cara