Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Subjekti eshte person fizik.
Rezultate gjithsej: 21

Arben Skuqi

K33019877O
(Televizion kabllor.)

Kavaje ALL

EVIS CARA

K38708310A
(Tregtim te artikujve te ndryshem kryesisht kancelari dhe artikuj shkollore, detergjente, hidrosanitare, elektrike dhe elektronike, bojra per printera, etj. Sherbime te mirmbajtjesse objekteve civile.Prodhim dhe)

Shkodër ALL

RAMAZAN RRINGAJ

K39517315M
(Bar-kafe. Puka Televizion)

Shkodër ALL

ALBERT DAKARE

K67126827F
(Tregetim pjese kembimi per automjete, transport mallra per nevojat e veta.Riparim automjetesh.)

Elbasan 665957 ALL

Majlind Lamçe 

K81517019P
(Punime të specializuara të ndërtimeve, kancelari, tregtim mallrash dhe materiale, transport mallrash, tregtim pjesë këmbimi për automjete, vajra lubrifikante dhe materiale të tjera për automjete. Transp)

Tiranë ALL

Xhelil Dida

K88431202A
(Shitje me pakicë materiale ndërtimi, lavanteri. Lavazh dhe shitje të artikujve industriale.)

Kukës ALL

IGLI KONDI

K92101005C
(Projektim, zbatim, konsultim, supervizion, prodhim dhe shitje softwaresh të specializuar për inxhinjerinë e ndërtimit.)

Tiranë ALL

Edmond Danga

K93802804B
(Tregeti artikuj te ndryshem,punime hidraulike. Riparime pompa uji dhe paisje te ndryshme, punime dhe pastrime mbetje dhe inerte urbane, punime ndertimi, punime elektrike, punime detare, punime kabina elektrike )

Sarandë ALL

Vojsava Karocjeri

L06402211D
(Tregti me pakicë, artikuj elektrike dhe hidraulikë.)

Vlorë ALL

Mirela Biçaku

L28401601V
(Prodhim, tregtim material mbjelles, fara, fidane etj, dezifektim i ambjenteve publike, dhe familjare, magazina, shkolla, kopshte, çerdhe, spitale, bar-restorante, etj. Tregti me pakice te pesticideve bujqesore)

Librazhd ALL

Rozeta Danaj

L32412007I
(Rimbushje te kartave telefonike. Tregti me pakice te artikujve te ndryshme ushqimore. Materiale pastrimi dhe dizinfektimi. Materiale kancelarike, materiale elektrike dhe hidraulike. Punime ndertimi dhe preventi)

Tiranë ALL

Mimoza Doçi

L32607203P
(Tregti me pakice artikuj te ndryshem produkte kancelarie, industriale dhe materiale ndertimi. Tregti me pakice e cantave, aksesore, veshje, kepuce.Eksport – import; tregtimi i materialeve te ndertimit me shum)

Elbasan ALL

Ferdinant Konda

L34015402A
(Shërbime në pastrime dhe gjelbërim)

Fier ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

Marija Kovi

L36405204P
(Tregti me pakicë të artikujve elektrik dhe shërbime elektrike)

Vlorë 1975207 ALL

Skender Buzi

L52407004H
(Punime në fushën e ndërtimit. Tregti me pakicë e materialeve të ndërtimit, veshje mbrojtëse në punë etj.)

Tiranë ALL

Aurel Karemanaj

L53213414S
(Tregtim materiale ndertimi me pakice.)

Fier ALL

Elisa Janushi (ish Elisa Dyrmishi)

L61605058A
(Tregti me pakice te aksesoreve per festa dhe evente. Organizim eventesh. Aktivitete festive per nevojat e veta dhe te treteve ne te gjitha fushat. Tregti te aksesoreve te ndryshem. Agjensi udhetimesh. Agjent ne)

Tiranë ALL

Delion Xurre

L61813026J
(Rikonstruksion ndërtesash hidraulike dhe elektrike. Lyerje me bojë brenda dhe jashtë, tregtim produktesh ushqimore, kinkalerie, mjetesh pastrimi, detergjentesh, lëndë pastrimi, bimë dekorative, lule, hu)

Tiranë ALL

Andrea Zallëmi

L74208001L
(Kancelari, fotokopje dhe printime. Shtypshkrime dhe printime dixhitale te madhesive te ndryshme. Printime ekologjike ne materiale te ndryshme per aplikime " indoor & outdoor ". Reklama me materiale metalike, pl)

Korce ALL

Ideal Sina

L81420021R
(Tregti me pakice te materialeve te ndertimit)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni