Skip to content

AK - INVEST

JSON

NIPT: K41516046D
Administrator: Ilir Adili
Objekti i Veprimtarisë: Ofrimi i shërbimeve të pagesave e arkëtimeve, ndërmjetësimi për transaksionet monetare (përfshirë valutat), ofrimi i shërbimit të kasave të sigurimit, shërbimi si agjente ose këshilltare financiare, (këtu nuk përfshihen shërbimet e parashikuara në pikat 3/a dhe 3/b të nenit 26 të Ligjit: Për Bankat në Republikën e Shqipërisë". Shoqëri për të gjitha format e kredi dhënies. Veprimtaria e këmbimit valutor. Të gjithë shërbimet e pagesave dhe të transferimit të parave.
Emërtime të tjera Tregtare: AK - INVEST
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 21.12.2002
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 530 000 000,00
Numri i pjesëve: 1 060
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Muharrem Kokona, Almida Daiu, Suzana Adili, Beqir Mezelxhiu, Ilir Adili
Statusi: Aktive
Leje/Licensa: Licencë "Për subjekt financiar jo-bankë", Nr.7 -
Dt:03.12.03 -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE DED GJON LULI

Adresa:
VLORE Rruga Hasan Kushta, Pallati Nr.1045, Shkalla 3, Ap.32, Kati 1, Vlorë TIRANE Njesia Bashkiake nr.1, Rruga Ali Demi, Godine 3 Kateshe nr.185/1 TIRANE Rruga Bardhok Biba TIRANE Rruga Sami Frasheri 32

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare