Skip to content

TIRANA LEASING

JSON

NIPT: K42319009K
Administrator: Fatos Aliaj
Objekti i Veprimtarisë: Ushtrim i qerasë financiare. Përfshirja dhe kryerja në Shqipëri dhe jashtë saj e të gjitha veprimtarive (transaksioneve) që janë të lejueshëm konform ligjeve përkatëse dhe rregulloreve të autoriteteve përkatëse të rregullimit të veprimtarisë për licencimin e subjekteve ço banka
Emërtime të tjera Tregtare: TIRANA LEASING Sh.a
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 12.04.2004
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 399 364 118,00
Numri i pjesëve: 375 253
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: Banka Tirana sh.a.
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Dritan Mustafa, Athanasios Paloudis, Georgios Theodosiou
Statusi: Shoqeri në Likuidim e Siper
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga "Ibrahim Rugova", Vila 1/1

Adresa:
Korce, POGRADEC Lagjja Nr.2, Pogradec TIRANE Rruga Llazi Miho, Kombinat Tirane Kashar MEZEZ Mezez, Mezez, Qendra Tregtare Univers, autostrada Tirane-Durrës, km 7, zona kadastrale 2679, nr pasurie 5/22/3, (bankomat) TIRANE Rruga e Kavajes, prane Ish Parkut të Autobuzeve 5 FIER Lagjja "Kastrioti", rruga "Ramiz Aranitasi", Fier TIRANE Rruga e "Dibres", perballe "Viles Gold" VLORE Lagja 28 Nentori, të kapelja, Ndertesa e Albtelekom, Nr. 11, (bankomat) Berat Berat BERAT Bulevardi Kryesore, Lagjia 28 Nentori Gjirokaster Gjirokaster GJIROKASTER Rruga "18 Shtatori", Gjirokaster TIRANE Rruga "Luigj Gurakuqi", Pallati me Kolona, tirane ELBASAN Lagjja "Luigj Gurakuqi", Bulevardi "Qemal Stafa", afer Hotel Skampa KORCE Rruga Sotir Gura, nr 1, lagjja 2 Kukes Kukes KUKES Rruga "Dituria", Lagjja Nr.4, Kukes TIRANE Rruga "Dritan Hoxha", Godina Komfort TIRANE Njesia bashkiake nr 2, Rruga e Elbasanit, Universiteti i Tiranes, Fakulteti Ekonomik, (agjenci) TIRANE Njesia bashkiake nr 9, Bulevardi Zogu i Pare", ish godina e Zerit të Popullit, tirane, (bankomat) Tirane Kashar YRSHEK Autostrada Tirane-Durrës, Katund i Ri TIRANE Rruga "Bajram Curri", afer Shkolles se Baletit Vlore Sarande SARANDE Rruga Skenderbej, Nr.50 KORCE Rruga "Midhi Kostani", Nr. 2, Lagjia nr. 9, (bankomat) Durrës Lagjja Nr. 5, Rruga Deshmoret, Radesa Center Lezhe Rreshen NDERFUSHAS Fermanoglu Construction Site, Zona kadastrale Nr. 2679, Nr. Pasurie 127/12, Nderfushal -Mirdite, Rreshen, (bankomat) TIRANE Rruga "Sami Frashëri", Ndërtesa Teknoprojekt, tIRANE TIRANE Rruga "Kavajes", perballe Kishes Katolike TIRANE Rruga "Komuna e Parisit" perballe Kolegjit Kristal Tirane Kashar KATUNDI I RI Katundi i Ri, 2. Iliria sh.p.k, Autostrada Tirane-Durrës, Zona kadastrale Nr. 2119, Nr. Pasurie 208/44, (magazin) Lezhë, LEZHE Bulevardi "Gjergj Fishta", në kryqezim Korce Bilisht BILISHT Rruga Nacionale Bilisht-Kapshtice, 6 Perballe Stacionit Miras SHKODER Lagjja "Vasil Shanto", Rruga "13 Dhjetori", 270 TIRANE Njesia bashkiake nr 10, Kompleksi Taiwan, Parku Rinia, Rruga "Ibrahim Rugova", (bankomat) Tirane Kashar MEZEZ Mezez, Petcor International, Autostrada Tirane-Durrës, Km 5, Zona kadastrale Nr. 2679, Nr. Pasurie 17/8, (magazin) Fier Lushnje LUSHNJE Bulevardi "Kongresi i Lushnjes" Tirane Farke LUNDER Lunder, tirana East Gate", Rruga Nacionale Tirane-Elbasan, Zona kadastrale Nr. 2529, Nr. Pasurie 863/4 - N195, tirane, (bankomat) Tirane Kavaje KAVAJE Lagjja nr.2, Bulevardi "Jusuf Budo" TIRANE Rruga "Qemal Stafa", Sheshi Straus VLORE Bulevardi Kryesor,Parku Rinia

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 130 178 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -128 233 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 91 482,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 73 681 685,00