Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Banka e Pireut Sh.A
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

TIRANA LEASING

K42319009K
(Ushtrim i qerasë financiare. Përfshirja dhe kryerja në Shqipëri dhe jashtë saj e të gjitha veprimtarive (transaksioneve) që janë të lejueshëm konform ligjeve përkatëse dhe rregulloreve të autoritet)

Tiranë 130178000 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni