Skip to content

EURO-GJICI ( perthithur nga "EUROGJICI-SECURITY")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-25 07:49:59
JSON

NIPT: K51531041Q
Administrator: Safet Gjici
Objekti i Veprimtarisë: Organizimin e sherbimit te rojeve civile per ruajtjen e objekteve ne pronesi ose ne perdorim te personave fizik e juridik Shqiptar ose te huaj. Ruajtjen e rendit dhe te vlerave materiale e monetare ne keto objekte, Ruajtjen e vlerave pasurore e monetare gjate levizjes.Ruajtjen e jetes se personelit ne objekt dhe ne levizje. Ruajtjen dhe sigurimin fizik te objekteve publike e private, sigurimin fizik, mbrojtja e jetes shendetit te shtetasve vendas dhe te huaj. Shoqerimin e vlerave monetare.
Emërtime të tjera Tregtare: EURO-GJICI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13/12/2004
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 45 611 957,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Më datë 22.01.2007, me vendim të ortakut të vetëm të shoqërisë, u miratua projekti i bashkimit me përthithje të shoqërisë “EURO-GJICI” shpk me shoqërinë “EUROGJICI-SECURITY” shpk. Si pasojë shoqëria “EUROGJICI-SECURITY” shpk prishet pa likujdim duke u përthithur nga shoqëria “EURO-GJICI” shpk. Caktohet ekspert kontabël Qani Kaja për të realizuar raportin e bashkimit të shoqërive. Emri i shoqërisë së krijuar nga bashkimi do të jetë “EURO-GJICI” shpk. Ortakët e shoqërisë së krijuar do të jenë Miftar Gjici dhe Safet Gjici. Kapitali i shoqërisë pas bashkimit do të jetë 45.611.957 lekë. Ky kapital do të jetë i ndarë ndërmjet ortakëve Safet Gjici - 90% dhe Miftar Gjici - 10%.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Lidhja Prizrenit Nr. 10/1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 25.05.2023
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Projekt per Bashkimin e Shoqerive "Euro-Gjici" dhe "Eurogjici -Security"
Vendim i Ortakut te Vetem, date 22.01.2007
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja