Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Miftar Gjici
Rezultate gjithsej: 1

EURO-GJICI ( perthithur nga "EUROGJICI-SECURITY")

K51531041Q
(Organizimin e sherbimit te rojeve civile per ruajtjen e objekteve ne pronesi ose ne perdorim te personave fizik e juridik Shqiptar ose te huaj. Ruajtjen e rendit dhe te vlerave materiale e monetare ne keto o)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni