Skip to content

QENDRA E ALEANCËS GJINORE PËR ZHVILLIM
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të faqes të kuvendit deri në datën: 2022-01-18 09:52:12
JSON

NIPT: K51622017B
Administrator: Mirela Arqimandriti
Objekti i Veprimtarisë: Sensibilizimi dhe mbrojtja e të drejtave të grave në Shqipëri
Emërtime të tjera Tregtare: Gender Alliance For Development Center (GADC)
Forma ligjore: Organizata JoFitimprurëse
Viti i Themelimit: 1994
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Anëtarë Bordi: Mirela Dibra, Ylli Çabiri, Brunilda Stamo, Edlira Shara
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: *Te dhenat e marra nga faqja zyrtare e organizates: https://www.gadc.org.al/
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Abdyl Frasheri, P.10/1, Ap.3, Shk.1

Faqja Web:
www.gadc.org.al

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare: Lista e Organizatave Jo-fitimprurese (2018)
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Punuar Nga : A.Lala