Skip to content

Rezidenca Studentore Universitare Nr. 1 (Ish- Trajtimi i Studenteve Nr. 1)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-15 11:19:58
JSON

NIPT: K51814005N
Administrator: Anila Shehu
Objekti i Veprimtarisë: Trajtimi në fjetore dhe mensa i studentëve të Universitetit Tiranë. Prodhim dhe furnizim me avull për ngrohje të të gjitha ambienteve të ndërmarrjes dhe për të tretë. Furnizimi me ujë të pijshëm dhe largimi i ujërave të përdorura të Qytetit Studenti. Pastrim, gjelbërim dhe mirëmbajtja e rrugëve të brëndshme të Qytetit Studenti. Krijimi i kushteve për veprimtari kulturore e sportive, salla leximi e dëfrimi dhe ambiente çlodhëse. Shërbim bibliotekar dhe social për studentet. Veprimtari të tjera shërbimi nëpërmjet dhënies me qira të ambienteve subjekteve të ndryshme për shërbime private.
Emërtime të tjera Tregtare: Rezidenca Studentore Universitare Nr. 1
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 26/05/2005
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 8 174 327 849,00
Numri i pjesëve: 8 174 327
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Anëtarë Bordi: Plarent Ndreca; Ditjon Baboçi; Sara Goxhaj; Anuela Ristani
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Në datë 22.09.2020: Në bazë të Vendimit të Këshillit Bashkiak Nr.83 datë 27.07.2020 të Bashkisë Tiranë (aksioner 100%) dhe të Marrëveshjes për Bashkimin me Përthithje datë 28.07.2020 është miratuar përthithja e shoqërisë “Ndërmarrja e Trajtimit të Studentëve Nr.3” me Nipt K51726022O (shoqëria e përthithur) nga shoqëria “Rezidenca Studentore Universitare Nr.1” Sh.a me Nipt K51814005N (shoqëria përthithëse).
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë; Arben Broci; Qyteti Student.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Shoqërisë -Datë 15.01.2022
Ndryshimi i Administratorit& Anëtarëve
Ndryshimi i Aksionarit
Ndryshimi i Formes Ligjore
Ndryshimi i Kapitalit Themeltar
Vendimi i Asamblese per miratimin e bashkimit me perthithje
Marreveshja e Bashkimit me Perthithje
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2010
Pasqyra Financiare 2011
Pasqyra Financiare 2012
Pasqyra Financiare 2013
Pasqyra Financiare 2014
Pasqyra Financiare 2015
Pasqyra Financiare 2016
Pasqyra Financiare 2017
Akti i Themelimit të Shoqërisë
Pasqyra Financiare 2018
Pasqyra Financiare 2018 (Shenimet Shpjeguese)
Pasqyra Financiare 2019
Pasqyra Financiare 2019 (Shenimet Shpjeguese)
Pasqyra Financiare 2020
Pasqyra Financiare 2020 (Shenimet Shpjeguese)
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -115 050 696,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -222 836 286,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -7 773 469,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -20 507 751,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -8 847 537,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -55 428 725,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -11 266 315,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -48 175 864,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -46 695 718,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: -38 654 946,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: -26 413 538,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: -34 705 005,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:270 761 839,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:431 891 098,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:254 937 492,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:242 471 660,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:232 825 878,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:229 138 647,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 256 073 167,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 263 865 356,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 266 111 848,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 260 568 248,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 263 952 572,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 242 949 843,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.B