Skip to content

TRAJTIMI STUDENTEVE SH.A.
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-29 15:53:37
JSON

NIPT: K53029201C
Administrator: Bledar Balla
Objekti i Veprimtarisë: Furnizimi dhe trajtimi i studenteve me ushqim, fjetje dhe sherbime te tjera hotelerie. Furnizimi dhe trajtimi i personave te ftuar apo vizitore, delegacione apo personalitete te huaj apo Shqipetar, me fjetje dhe sherbime te tjera hotelerie, sipas nevojave te bashkise Elbasan.
Emërtime të tjera Tregtare: TRAJTIMI STUDENTEVE SH.A.
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 06.07.2005
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 337 000 000,00
Numri i pjesëve: 337 000
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Danjela Shuli; Migena Stafa; Keisi Seferi;
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lagjja 11 Nentori, Rruga 28 Nentori, "Konvikti i studenteve", Elbasan.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ndryshimi i Anetareve dhe Administratorit
Ndryshimi i Aksionarit
Ndryshimi i Formes Ligjore
Ndryshimi i Kapitalit Themeltar
Ndryshimi i Statutit (Objekti i Aktivitetit)
Ekstraktit Historik i Shoqerise - Date 29.01.2022
Dokumenta Financiare: Akti i Themelimit te Shoqerise
Statuti i Shoqerise
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : A.B