Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Bashkia Elbasan
Rezultate gjithsej: 7

UJESJELLESI FSHAT ELBASAN

J93112216Q
(Shërbimi i furnizimit me ujë të pijshëm konsumatorëve dhe shitja e tij. Mirëmbajtja e sistemeve të furnizimit me ujë të pijshëm. Prodhimi dhe/ose blerja e ujit për plotësimin e kërkesave të konsum)

Elbasan -71770700 ALL

TRAJTIMI STUDENTEVE SH.A.

K53029201C
(Furnizimi dhe trajtimi i studenteve me ushqim, fjetje dhe sherbime te tjera hotelerie. Furnizimi dhe trajtimi i personave te ftuar apo vizitore, delegacione apo personalitete te huaj apo Shqipetar, me fjetje dh)

Elbasan ALL

PRESS POINT ELBASAN (PPE) 

K93615201A
(Tregtia e librave, gazetave dhe letrave. Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuara pa mbizotërim artikujsh ushqimore, pije e duhan. Publikimi (reklama, afishet, vitrinat, etj). Konsulencë në marketi)

Elbasan ALL

UJESJELLES - KANALIZIME ELBASAN

L43121201L
(Shërbimi i furnizimit me ujë të pijshëm i konsumatorëve dhe shitja e tij. Mirëmbajtja e sistemit(eve) të furnizimit të ujit të pijshëm. Prodhim dhe/ose blerja e ujit për plotësimin e kërkesës së )

Elbasan -16203620 ALL

AKADEMIA E FUTBOLLIT ELBASANI

M13113202A
(Organizimi i ativiteteve sportive te futbollit. Krijimi i ekipeve zinxhir dhe pjesemarrja ne garat sportive te organizuara nga Federata Shqipetare e Futbollit. Aderimi dhe regjistrimi si klub ne Federaten Shqip)

Elbasan ALL

ECO-ELB

M13606204T
(Grumbullimi, rehabilitimi dhe perpunimi i mbetjeve te ndryshme, organike, te ngurta, te gjelberta,..etj, ne territorin adminitrativ te te gjithe bashkive te Qarkut Elbasan. Trajtimi i mbetjeve me diegie (inc)

Elbasan ALL

Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Elbasan sh.a

M23322201V
(a) Sherbimi i furnizimit me uje te pijshem i konsumatoreve dhe shitja e tij; b) Mirembajtja e sistemit/sistemeve te fumizimit me uje te pijshem; c) Prodhimi dhe/ose blerja e ujit per plotesimin e kerkeses se)

Elbasan ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni