Skip to content

MARGIT TV
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-08-05 13:45:08
JSON

NIPT: K54306401C
Administrator: Maksim Sema (Likuidues)
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimi,transmetimi dhe ritransmetimi i programeve dhe informacioneve te cdo lloji me ane te zerit,figures sinjaleve te koduara,shkrimit,te destinuara per publikun nepermjet valeve elektromagnetike,kabllove,perseritesve apo me cdo mjet tjeter.Prodhimi dhe shumefishimi video i programeve,emisioneve te ndryshme.Organizim te shitjeve televizive.Import eksport te pajisjeve qe perdoren per kete qellim.
Emërtime të tjera Tregtare: ''MARGIT TV"
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 25/01/2002
Rrethi: Lushnje
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Shoqëri në Likuidim e Sipër
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 20.04.2018, me vendim te ortakut te vetem, u vendos : Kalimi i Shoqerise ne Likuidim. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Shoqeri ne Likuidim e Siper"
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lushnje, Lagjja Kadri Qystri, Rruga Darsia, godina me nr 6/13.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 05.08.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2011
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2013
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 133 909,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 153 664,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 157 564,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 187 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 1 934 600,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 1 952 600,00
Punuar Nga : A.Baja