Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Muhamet Muça
Rezultate gjithsej: 1

MARGIT TV

K54306401C
(Prodhimi,transmetimi dhe ritransmetimi i programeve dhe informacioneve te cdo lloji me ane te zerit,figures sinjaleve te koduara,shkrimit,te destinuara per publikun nepermjet valeve elektromagnetike,kabllove)

Lushnje ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni