Skip to content

"MEDIA NORD"
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-08-03 14:14:18
JSON

NIPT: K66531001W
Administrator: Ermir Bebeziqi
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimi, transmetimi dhe ritransmetimi i emisioneve me karakter informativ, edukativ, kulturor, artistik, argetues e reklamues qe transmeton nga stacion televiziv "Shkodra TV1"
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 11/07/1997
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 5 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Konçesione dhe PPP: Jo
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Sonila Bebeziqi; Ergin Axhani; Xhenis Çela
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lagjja Qemal Stafa, prane TV1, Shkodër

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 03.08.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Kontrate Shitje Aksionesh date 23.12.1997
Kontrate Shitje Aksionesh date 02.12.1998
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -1 349 562,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 25 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 100 885,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:3 866 500,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:1 968 700,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 1 932 225,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016

Punuar Nga : A.Baja