Skip to content

BALLKAN-KLIMA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-05-08 07:41:41
JSON

NIPT: K69105105Q
Administrator: Edurim Teqja (Likuidues)
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport me pakice e shumece i artikujve e pajissjeve industriale, elektrike, hidraulike, elektroshtepiake, sisteme ngrohje e ftohje etj.
Emërtime të tjera Tregtare: BALLKAN-KLIMA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08/09/2006
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Shoqëri në Likuidim e Sipër
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Prishja e Shoqërisë

Me datë 26.03.2024, me vendim të ortakut të vetëm, u miratua prishja e shoqërisë dhe fillimi i procedurave të likuidimit. Likuidator i shoqërisë u emërua z. Edurim Teqja. Statusi i shoqërisë ishte "Aktiv" u be "Shoqeri ne Likuidim e Siper".
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan Peqin Cesme

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 08.05.2024
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Kontratë Shitblerje Pasuri e Luajtshme datë 09.12.2010
Vendim i Ortakut të Vetëm, Likuidimi i Shoqërisë datë 26.03.2024
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -27 505 385,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -175 374,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 9 367,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -147 314,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -2 376 102,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -4 445 224,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 4 412 436,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 8 699 709,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:591 500,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:3 840 677,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:10 307 500,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:16 499 443,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 57 274 520,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 56 289 165,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 84 583 250,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018

Punuar Nga : P. Nikolli